lunes, 4 de agosto de 2014

MONTSENY
La setmana passada m'en vaig anar amb els nens un parell de nits a un càmping del Montseny, concretament a les "Les Piscines del Montseny". La veritat és que en la pàgina web es veia molt maco però res a veure amb la realitat. Ens vam trobar amb un càmping que només arribar ja era depriment. La recepció és també la barra del bar; igual t'estan preparant un entrepà o un cafè que et fan una reserva per telèfon o et recullen les dades per fer l'entrada. En els tres dies que vam estar no van netejar els lavabos ni van buidar les galledes de les escombraries (faltava personal). Les instal·lacions són super velles i estan molt malament sobre tot els lavabos, els rentaplats (penosos) i una mena de vestidors que hi ha a la piscina que fan por. L'únic positiu que puc dir del lloc és que la piscina és fantàstica pels nens a part que està neta i, que l'entorn és meravellós encara que això no és mèrit del càmping (les muntanyes, el riu, la natura en general). A més cobren la piscina a part de l'estada i per dies. Tot això ho dic perquè ja ens hem trobat en més d'una ocasió amb càmpings que s'aprofiten de l'entorn per no invertir res en les instal·lacions i cobrar com si fos un càmping de categoria.

Fotos del càmping
Be, tornant al viatge i independentment d'això anterior, vam estar molt bé perquè els temps va acompanyar per estar molta estona a la piscina i vam aprofitar per veure el poble de Montseny i visitar Santa Maria de Palautordera.

Montseny és un poble petit però molt acollidor. Té una oficina de turisme, una botiga a l'entrada que ven de tot i una fleca que posa que és artesana encara que jo tinc els meus dubtes. Santa Maria de Palautordera és un poble gran. Aquí vam estar en una placeta menjant un gelat i després vam estar passejant per un parc que hi ha molt xulo (Parc del Regissol)


Com quasi sempre que s'hi va a la muntanya, a les nits, les temperatures baixen bastant i la primera nit vam passar una mica de fred encara que portàvem roba. He de dir que la tenda que porto quan vaig sola amb els nens és molt vella i que és probable que ja no aïlli .

No hay comentarios:

Publicar un comentario