lunes, 26 de agosto de 2013

BORREDÀ I RURAL SALUT(Castell de l´Areny)

Amb l'excusa d'un taller de trapillo que es feia amb Rural Salut a Cal Peguera (Castell de l'Areny) vaig escapar-me un cap de setmana sense la família a veure una amiga que també anava al taller i que feia anys que no veia. Aquesta amiga estava allotjada uns dies a Borredà a un apartamentet molt maco.
El dissabte a la tarde que era el dia que jo arribava va estar plovent fins ben entrada la nit, encara que vam poder sortir a donar una volteta, sopar i fer unes fotos.

Borredà de nit

Al dia següent mentre la meva amiga feia una truita pel taller (perquè després del trapillo ens quedaven a dinar aportant cadascú quelcom) jo vaig estar passejant per Borredà i fent fotos. He de dir que com molts pobles de la zona és preciós.

Borredà de diaCal Peguera (lloc on es feia el taller) em va semblar un lloc incomparable. Ja l'havia vist en fotos però res com al natural. El taller va estar genial. Bona companyia, bones professores i molt bo tot el que vam aportar entre tots pel dinar. L'acogida per part dels amos de Cal Peguera (l'Esther i el Nacho) va ser boníssima. A l'hora de l'esbarjo del taller ens van delectar amb unes infusions i un pastís fet per ells i van estar tota l'estona amb nosaltres.

Cal Peguera (Rural Salut)


La tornada a casa va ser dura perquè em trobava molt relaxada i a gust i a més, m'havia d'acomiadar de la meva amiga Montse.
Espero tornar aviat a Cal Peguera a fer un taller amb la família que tenen idees molt interessants.
1 comentario:

  1. Quina galeria de fotografies més bonica!!! Gràcies pel cap de setmana fantàstic !

    ResponderEliminar